Bytt ut dine gamle benkeplater

Mange fornyer sitt kjøkken ved å bytte ut benkeplate og vask. Miljøbesparelsen er også vesentlig bedre enn å installere ett nytt kjøkken.

Er du fornøyd med ditt kjøkken, men har kanskje noen sprekker eller ødelagte kanter i din gamle benkeplate kan du bytte ut benkeplaten. En fornyelse av kjøkkenet behøver ikke være kostbart eller veldig arbeidskrevende. Med en ny benkeplate får du et lettstelt og varig resultat uten å sprenge budsjettet. Vi måler opp og bestiller ønsket benkeplate, etter noen uker vil din lokale kjøkkenfornyer montere ny benkeplate og vask i ditt kjøkken.

I tillegg til å tilby et bredt utvalg av benkeplater i laminat og heltre kan vår produsent Fibo også levere underlimte vasker i flere varianter på våre laminat benkeplater. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål rundt dette. Laminat benkeplate kan vi levere i bredde på 610, 635, 665 og 1205 mm.