Fornyelse av vaskerom

Når vaskerommet er innredet riktig, blir det også mye mer positivt å bruke det. Benkeplate med skittentøyskurver under er effektivt. Skap til å oppbevare vaskemidler m.m. er praktisk og ryddig. Og har du plass bør strykebrett og strykejern klart til bruk, for da er det mye lettere å gjøre jobben med en gang.

Din kjøkkenfornyer tilbyr alt du trenger til ditt nye vaskerom. Uansett om vaskerommet skal fornyes eller ominnredes helt, kan vi hjelpe deg.

Bytt frontene fra kjøkken og baderom samtidig

Du kan velge de samme profilene og fargene til ditt vaskerom som også finnes for våre kjøkkenløsninger. Vi har selvsagt dype vasker som gjør hverdagen enklere.

Både underskap og overskap som brukes til kjøkken egner seg perfekt for vaskerommet. Hvis du har noen gamle kjøkkenskap kan du bruke disse i ditt vaskerom. Vi produserer alle våre fronter på spesialmål.


Baderom med kjøkkenmodellen Dijon i olivengrønn folie (F421)