Bedre plass med kjøkkenfornyelse

Ønsker du kjøkkenskap opp til tak? Eller kanskje du skulle fjernet eller lagt til et kjøkkenskap? Med kjøkkenfornyelse fra oss kan du få ordnet dette. Din Kjøkkenfornyer Kjell Magne står for både salg og montasje i Bergens-området. Dette gir deg tryggheten om at det som blir avtalt under salgsmøte blir gjennomført.

Få den løsningen du ønsker

Kunde i Bergensområdet ønsket mer areal for benkeplater, samt bygge opp sine veggskap til tak. Ved å bygge veggskap til tak får du en ekstra hylleplass, samt slipper støvsamlingen som vanligvis legger seg på toppen av veggskapet.

Ved å bytte ut høyskapet med nye skap på vegg under benkeplaten fikk kunden mer arbeidsplass på sitt kjøkken. Vi byttet også ut en dør med glassdør for å gi mer luft i kjøkkenet.

Før kjøkkenfornyelse
Etter kjøkkenfornyelse: Høyskapet er fjernet og overskapene er bygget opp til tak. Dette har gitt større plass til benkeplate