Bli forhandler

Ring oss i dag på 95 15 75 85 eller send epost til onb@klgsystems.com for en uforpliktende prat.

VI SØKER FORHANDLERE
Vi søker personer som ønsker å bli forhandler av vårt konsept innen kjøkkenfornyelse.
Som forhandler av DIN kjøkkenfornyer vil du få eget salgsområdet og bli en del av vårt fellesskap, vi sørger for opplæring, markedsstøtte og support, samtidig som du fortsatt har friheten til å drive din egen virksomhet.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.
HVA INNEBÆRER JOBBEN?
Som forhandler av DIN kjøkkenfornyer vil du bli kontaktet av personer som ønsker befaring og pristilbud av kjøkkenfornyelse. På hjemmebesøk vil du sammen med kunden finne frem til den beste løsningen for kundens kjøkken.

Etter du har tatt mål og dimensjoner av det aktuelle kjøkkenet, sendes ordren til våre leverandører. Du vil så motta komplett ordre klar for montasje.
Vi krever at ditt selskap er ansvarlig for montasjeoppdragene.

Du er selv ansvarlig for å følge kunden fra salg til ferdig montert kjøkken. Vi vil gi deg de beste forutsetningene for at du skal lykkes.
VÅRT KONSEPT
DIN kjøkkenfornyer lar «kjøkkenbutikken» besøke kundens kjøkken. Med kjøkkenfornyelse kan vi skifte kjøkkenfronter, benkeplater og annen innredning uten å fjerne kundens kjøkkenskrog.

Våre forhandlere har selv egne montører, eller monterer selv. Slik kan vi tilby komplett kjøkkenfornyelse, fra salg til komplett montering

Tre gode grunner til å bli forhandler!

 1. STERK OG EFFEKTIV MARKEDSFØRING
  Vi støtter deg i din lokale markedsføring gjennom både nasjonal markedsføring og lokal markedsføring direkte til dine kundegrupper. Våre kampanjer bidrar til å styrke vår varemerkeprofil og renommeet til alle våre forhandlere. Vår målgruppe er sluttforbrukere som ønsker kjøkken ferdig montert.
 2. KONSEPT- OG FORRETNINGSUTVIKLING
  Vi investerer kontinuerlig i utvikling av nye produkter, konsepter og markedsføring. Alt for å sikre at virksomheten dekker våre kunders etterspørsel og behov og at våre forhandlere fortsetter å være lønnsomme.
  Eksempler på en slik utvikling er at vi de seneste årene er blitt stadig bedre på å kartlegge og forstå hvordan våre kunder ser ut, hvor de finnes, hvordan våre kampanjer påvirker våre målgrupper, hvilke annonseringer som fungerer best osv. Kunnskaper som direkte kommer nye forhandlere til gode og muliggjør en god start.
 3. GOD LIKVIDITET FRA START
  Som forhandler for DIN kjøkkenfornyelse tilbys du et svært attraktiv finansierings-konsept. Ved salg vil du sende ut forskuddsfaktura for 50 % av salgssummen. Du vil dermed få halvparten av din provisjon når kunden har innbetalt sin første faktura. Det betyr god kontantstrøm ettersom kunden betaler et forskudd i forbindelse med kjøpet. Vår løsning skaper gode muligheter til raskt å oppnå lønnsomhet uten stort kapitalbehov.